Het is nu officieel! Op 26 december 2018 ontvangen we Crelan Okapi Aalstar voor een gewone kampioenschapswedstrijd in een uitzonderlijke locatie : VORST NATIONAAL.

Na het succes van The Wilink Game willen we onze publiek op een ander magisch feest na de Kerst uitnodigen.

Dit feest werd mogelijk gemaakt dankzij de ongelooflijke steun van de hoofd partner
« ELOYA : unie van elektriciens ».

Eloya site

Eloya, die al 85 jaar bestaat, is een erkende Beroepsorganisatie voor de elektrotechnische en technische installateurs. Een van de belangrijkste missies van Eloya is de veiligheid van de particulieren en van de installateurs te garanderen. En die veiligheid gaat via een grotere communicatie rond het belang van veilige installaties gemaakt door professionelen.

Om die belangrijke boodschap door te brengen heeft Eloya beslist om de Club voor 3 jaar te steunen en zijn naam aan “The Christmas Game” te geven.

Bovendien willen Eloya en de Club van deze sportief evenement gebruik maken om enkele liefdadigheidsinstellingen te steunen. We zullen instellingen voor achtergestelde kinderen uitnodigen en geschenken, verzameld bij de fans, aan hen uitdelen. We zullen ook de Stichting Tegen Kanker helpen door inzamelingsacties (o.a. veiling van 3 uitrustingen in de VIP’s) en door bewustwording.

Voor dit uitzonderlijk evenement zullen de spelers van Basic-Fit Brussels met speciale “The Eloya Christmas” uitrustingen spelen. Die uitrustingen zullen in de komende dagen op voorverkoop beschikbaar zijn.

TEC-maillots

Blijf hangen voor informatie over de ticketverkoop.

 

#FEARTHEPHOENIX

#FEELTHEEMOTION